fbpx

Egen Videojournalist

Få en professionel videojournalist tilknyttet din virksomhed

“Brugen af video bliver ved med at vokse på de digitale medier. Det skaber større synlighed, værdi og engagement. Hvordan skal din virksomhed bruge video, og er I kommet i gang?``

  • Det får du:
  • Strategi og sparring med video
  • Løbende redaktionsmøder
  • Mulighed for egne TV-programmer/formater
  • TV/video kompetencer til rådighed
  • Medietræning

Få en videojournalist tilknyttet din virksomhed

Fast pris pr. måned
fra 10000,-Dkk

Kristian Skov

Kristian Skov er videojournalist og tidligere tv-redaktør på Berlingske, hvor han stod i spidsen for al videoproduktion til Berlingskes digitale platforme. Kristian har baggrund i tv-branchen og både ideudvikler, skriver manus og producere film fra a til z. Han har publiceret over 3000 videoer på Berlingske og BT’s websites, og har lavet film til bla. Rambøll, Maersk og Nykredit. Og han ved præcis hvordan jeres historier kommer bedst ud.
Om det er en SoMe-film, reklamefilm eller en nyhedshistorie, så holder Kristian skarpt styr på historierne og ved præcist hvordan jeres budskaber skal ud. Så slip for at fumle rundt med videoproduktion i din virksomhed.

Jeg er videojournalist og tidligere TV-redaktør på Berlingske, og jeg tilbyder at blive jeres interne videoproducent til en fast pris pr. måned. Det foregår på den måde, at jeg kommer ud og sidder hos jer minimum 1 dag om måneden. I får video ind som en fast del af jeres kommunikation og markedsføring, og får en plan og strategi for video i jeres virksomhed. Vi beslutter sammen hvordan min tid bruges bedst, om det f.eks er en kampagne-, produkt-, eller præsentationsfilm der skal laves først, eller noget helt andet.

Kontakt os

Kontakt os her og få rådgivning og en uforpligtende snak.