fbpx

Mobilvideo kursus

Lær at lave professionelle videoer med din mobil

LÆR AT LAVE PROFESSIONELLE VIDEOER MED DIN MOBIL

“VIDEO BLIVER VED MED AT VOKSE PÅ DE DIGITALE MEDIER. DET SKABER STØRRE VÆRDI OG ENGAGEMENT HOS DINE BRUGERE, MEN KUN, HVIS HISTORIEN ER GODT FORTALT, OG KVALITETEN ER I ORDEN``

Video er meget mere end at trykke på optageknappen. Det er storytelling og kommunikation fra det øjeblik du starter.

Kurset her giver dig de basale journalistiske værktøjer og forståelse til at kunne lave skarpe videoer selv. Vi kommer rundt om formater, fortælleteknik og den vigtige publicering.

  • Undervisning i brug af mobilvideo
  • 4 timers workshop i mobilvideo eller virtuel undervisning
  • Muligheder med video og idéudvikling
  • Storytelling, optagelse, redigering, publicering.
  • (inkl. 14 dages efterfølgende efterkritik på videoer i lukket Facebookgruppe)

Introduktionspris

Pris pr. deltager + moms (minimum 4 deltagere)
1995,-Dkk

Kristian Skov

Kristian Skov har siden 2009 undervist i at lave skarpe videoer med mobiltelefonen. Med over 3000 publicerede videoer og som tv-redaktør på Berlingske i seks år, har Kristian god indsigt i hvad der virker med video.

Kristian kommer oprindeligt fra tv-branchen, og udover at undervise, så hjælper Kristian til dagligt virksomheder med at kommunikere med video. Han arbejder både bag kameraet, med strategi, udvikling og markedsføring. Kristian har lavet film til bla. Pandora, Rambøll, Maersk og Nykredit.

Som underviser er Kristian velbevandret i alle discipliner indenfor video og tv-produktion, lige fra idéudvikling, formater, manus, optagelse, redigering, instruktion, medietræning og publicering. Og måske vigtigst i denne sammenhæng, så kan Kristian rigtig godt lide at undervise.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, så kontakt os her.