fbpx

Digital strategi med video

Hvorfor en digital strategi med video?

Video er det medie som på tværs af de digitale medier som engagere og performer bedst. På trods af dette, så har mange virksomheder ikke en plan eller strategi for brug af video i deres kommunikation og markedsføring. Det kan der være flere gode grunde til. Videoproduktion er stadigvæk et forholdsvist nyt medie for mange og det kan være tidskrævende og omkostningstungt at kaste sig ud i.

Når det er sagt, så er videoproduktion et håndværk som alle andre. Det kræver styr på teknik og skarp næse for kommunikation, journalistik og storytelling for at komme godt i mål med indsatsen. Med andre ord, kompetencer til at kunne kommunikere professionelt med video.
Et sted at starte kunne være at få et overblik over mulighederne i jeres virksomhed. Hvilke statiske film på hjemmesiden kan løfte jeres konvertering, skabe mere brandværdi og hvordan kan video implementeres i kommunikationen uden at det vælter marketingsbudgettet.

Book et gratis inspirationsmøde her på siden og få styr på mulighederne med video i jeres virksomhed. Så bliver du klædt på til at kunne lave en plan og en videostrategi i din virksomhed.

Kristian Skov

 

Facts om video

  • Video performer bedst på alle digitale medier.
  • Google, Facebook, LinkedIn (sociale medier) prioriterer video højt.
  • Video taler til menneskelige værdier og følelser.
  • Google giver hjemmesider med video mere synlighed.  (Videoexplainers).
  • Video øger organisk søgetrafik på en hjemmeside med 157% (Conversion XL)
  • Besøgende bruger i gennemsnit 2,6 gange mere tid på hjemmesider. (Wistia)
  • Præsentationsfilm på landingssiden øger konverteringen med op til 80% (Unbounce).

Kontakt os

Få et tilbud eller book inspirationsmøde

Vi glæder os til at høre fra dig

Følg os på sociale medier