fbpx

Få en digital strategi med video

Hvorfor nu det, og er det nu også nødvendigt?

Hvorfor en digital strategi med video?

Jeg oplever at mange virksomheder ikke har en idé, plan eller strategi for brug af video. Og det kan man ikke bebrejde nogen, for videoproduktion er stadigvæk et relativt nyt medie i den måde vi kommunikere på i dag. Men det stormer derudad på samtlige digitale platforme, og hvad kan jo spørge sig selv hvad konsekvensen mon bliver, hvis man ikke har en plan eller idé med tidens mest innovative og fremadstormende medie.

Når det er sagt, så er videoproduktion et håndværk som alle andre. Og formår man at bruge det, så er der rigtig gode muligheder for at øge sin tilstedeværelse og synlighed digitalt. Et sted at starte kunne være at få et overblik over mulighederne, både med hensyn til de mere statiske film på hjemmesiden, men også hvordan man kan implementere video fremadrettet i sin kommunikation uden at det vælter samtlige marketingsbudgetter.

Og hvad ville det betyde for dig hvis du og din virksomhed kunne sætte flueben ved video og sige, at det har vi styr på, og vi har en strategi. Indtænkt som en fast del af kommunikation fremadrettet, så i er sikker på maksimal synlighed, fastholdendelse af kunder og god branding af virksomheden.

Det hele starter med et møde. Hvilken video er I? Få video krydset af på din To do-listen og book mig til en uforpligtende snak, og så lover jeg et godt overblik over mulighederne med video til din virksomhed.

Kristian Skov

Facts om video

  • Video er suverænt det medie som får bedst synlighed på digitale medier.
  • Google, Facebook og bla. LinkedIn prioriterer video meget højt.
  • Video taler til de menneskelige værdier og følelser.
  • En hjemmeside med video er 53 gange mere tilbøjelig til at blive vist på den første side af Google’s søgeresultater.
  • Video på hjemmesiden giver både bedre SEO og Google-indeksering, dvs. placeringer på Google.   (Videoexplainers).
  • Video øger organisk søgetrafik på en hjemmeside med 157% (Conversion XL) og i gennemsnit bruger folk 2,6 gange mere tid på hjemmesider med video end uden. (Wistia)
  • En præsentationsfilm på landingssiden øger konverteringen med op til 80% (Unbounce).

Kontakt os

Kontakt os her og få rådgivning og en uforpligtende snak.