fbpx

Kursus i mobilvideo

Lær at lave professionelle videoer med din Smartphone

MOBILVIDEO WORKSHOP 1. dag

LÆR at formidle med video

Alt det du skal vide om video

Online eller hos jer

Video er kommunikation og storytelling. Alle kan trykke på optageknappen, men ikke alle kan formidle en historie eller et budskab effektivt og professionelt ud. Heldigvis er videoproduktion og formidling et håndværk som alle kan lære.

Kurset i mobilvideo er tilrettelagt til at give dig de grundlæggende værktøjer til at kunne lave professionelle videoer med en mobiltelefon. Du lærer det du skal vide om videoproduktion og det tekniske, så du undgår alle begynderfejlene og hurtigt får forståelse for, hvordan du bruger video optimalt. Udover træning i det gode billede og lyd, så er kursets primære fokus på din formidling. Hvordan du skal gribe det an, engagere og fastholde dit publikum. Med værktøjer fra medierne og de journalistiske teknikker, så bliver du klædt på til at kunne idéudvikle, tilrettelægge og producere videoer som vil skabe synlighed og engagement hos din målgruppe.

  • Fysisk workshop 5 timer
  • Alt dét som du SKAL vide om video
  • Idéudvikling, storytelling og fortælleteknik
  • Optagelse, redigering og publicering.
  • Mulighed for online eller workshop i jeres virksomhed
  • 14 dages efterkritik på videoer efter kursus

Pris pr. deltager EX. MOMS

(minimum 4 deltagere)
2996,-KR ( INKLUSIV MOMS 3745,- )

Underviser

Kristian Skov er videojournalist og tidligere tv-redaktør på Berlingske. Med baggrund i TV-branchen og 15 års erfaring i videoproduktion, så har han lavet video for mange forskellige virksomheder blandt andet Pandora, Rambøll, Maersk og Nykredit.

Som underviser er Kristian velbevandret i alle discipliner indenfor video og tv-produktion. Han har selv publiceret over 3000 videoer på digitale medier og ved hvad der virker med video på de digitale kanaler. Kristians startede som underviser i 2009 med at undervise journalisterne på Berlingske og BT i at lave video på deres mobiltelefon. Sidenhen har han tilrettelagt dette kursus og målrettet sin undervisning mod alle slags kursister, som ønsker at lære de basale teknikker og formidlingens effektive værktøjer fra medierne.

Testimonials

TILMELDING

Skriv dig op til næste hold her

Har du spørgsmål er du velkommen
til at sende en mail eller ringe til os
på telefon 40722727