fbpx

Kursus i mobilvideo

Lær at lave professionel video med din mobil

VIDEOkursus MED FOKUS PÅ STORYTELLING & JOURNALISTIK

LÆR at formidle effektivt med video

5 timers workshop eller online

Workshop også hos virksomheder

Video er kommunikation og stortytelling. Alle kan trykke på optageknappen, men ikke alle kan formidle en historie eller et budskab effektivt ud. Fra det øjeblik du starter din optagelse fortæller du en historie. Forventningerne til video på de digitale medier har aldrig været højere. Der skal med andre ord ikke meget til før vi keder os og klikker videre.

Kurset i mobilvideo er tilrettelagt til at give kursisten de grundlæggende værktøjer til at kunne lave effektive videoer på et professionelt niveau med en mobiltelefon. Udover at kursisten lærer det basale og tekniske om udstyr, indstillinger, det gode billede og lyd, optagelse og redigering, så er kursets primære fokus på det indholdsmæssige. Med værktøjer fra mediebranchen og journalistikken, så bliver kursisten undervist i idéudvikling, tilrettelæggelse og journalistisk vinkling af historier som skaber synlighed, fastholdelse og engagement hos modtageren. Endvidere kommer vi ind på forskellige måder at lave video på, den vigtige publicering af video. Kursisten skal lave 3 videoer under forløbet.

  • Undervisning i mobilvideo med storytelling
  • 5 timers Workshop eller Online
  • Vigtige NEED TO KNOW om videoproduktion
  • Idéudvikling, storytelling og fortælleteknik
  • Optagelse, redigering og publicering.
  • 14 dages efterkritik på videoer efter kursus

Pris pr. deltager EX. MOMS

(minimum 4 deltagere)
2996,-KR ( INKLUSIV MOMS 3745,- )

Underviser

Kristian Skov er videojournalist og tidligere tv-redaktør på Berlingske. Han rådgiver og laver til dagligt video for forskellige større og mindre virksomheder og har blandt andet lavet film for Pandora, Rambøll, Maersk og Nykredit.

Som underviser er Kristian med baggrund i TV-branchen velbevandret i alle discipliner indenfor video og tv-produktion. Med erfaring fra nyhedsproduktion og 3000 publicerede videoer på Berlingske og BT, så har Kristian god indsigt i hvad der virker med video på de digitale medier. Lige fra idéudvikling, journalistisk fortælleteknik, strategi og publicering.

Kristian startede i 2009 med at undervise journalister på Berlingske og BT i at lave video på mobiltelefonen. Sidenhen har Kristian tilrettelagt og målrettet sin undervisning mod at give kursister de grundlæggende teknikker og værktøjer fra mediebranchen. Dette i kombination med et mere kommercielt udgangspunkt og basal teknisk viden for at kunne begå sig professionelt med video.

Testimonials

TILMELDING

Skriv dig op til næste hold her

Har du spørgsmål er du velkommen
til at sende en mail eller ringe til os
på telefon 40722727