fbpx

Dit digitale video-bureau

Go Video hjælper virksomheder, medier og organisationer med professionel video. Vi har stort fokus på at lave video/film som rent faktisk bliver set og delt, og som skaber værdi for modtageren. Video som ikke bare drukner i det store informationshav. Vi arbejder journalistisk og sikrer med vores onlineekspertise, at jeres budskab kommer optimalt ud på de digitale kanaler.

Bag Go Video står Kristian Skov, tidligere tv-redaktør på avisen Berlingske, som i over seks år stod i spidsen for al videoproduktion til Berlingske Media’s websites. Kristian har publiceret over 3000 videoer på Berlingske Media websites + SoMe, og har lavet film til flere store virksomheder som bla. Rambøll, Maersk, Nykredit. Kristian kan idéudvikle, skrive manus, optage, redigere, instruere, og producere i tv-studie. Han er med andre ord specialist i produktion af onlinevideo til alle platforme.

Video – én af tidens stærkeste marketingsværktøjer

Hvilke film til SoMe, hvilke film på hjemmeside, og hvordan bruger man nemmest video i sin markedsføring? Go Video lever af at lave video til virksomheder og organisationer, men vi brænder også for at hjælpe med at skabe klarhed og overblik i den jungle det kan være at navigere i brugen af video. Book os til et helt uforpligtende møde og få overblik over mulighederne, og så lægger vi en køreplan for hvordan i bedst kan bruge video fremadrettet i jeres kommunikation.

 • Virksomheder der bruger video i deres kommunikation har 41% mere trafik til deres hjemmeside, end virksomheder der ikke gør (Kilde: SmallBizTrends)
 • Video øger konverteringensraten på siden med 80% (Kilde: Unbounce)
 • Video i email-markedsføring kan øge click-through raten med hele 2-300%.

Så hvordan kan din virksomhed udnytte dette?

Den gode strategi for synlighed og branding.

Typer af film

 • Præsentationsfilm
  En præsentationsfilm gør det nemt for kunden at få et indtryk af jeres virksomhed. Og filmen taler direkte til kundens følelser når de oplever historien om jer i levende billeder.
 • Referencefilm
  Referencefilm/testimonials virker meget stærkt på potentielle kunder. Det skaber troværdighed, klarhed og tillid til, at jeres virksomhed er det rigtige valg.
 • Reklamefilm
  En god og effektiv reklamefilm kan gøre en verden til forskel i forhold til at skabe opmærksomhed til et produkt, ydelse eller virksomhed.
 • Produktfilm
  Show, don't tell. En produktfilm både viser og fortæller historien om jeres produkt, så kunden allerede på jeres hjemmeside kan blive inspireret og se det i funktion.

Muligheder med video – Det får du

Video er mere end bare at trykke på optageknappen. Det er journalistik visuel storytelling, og det er jeres virksomheds brand der er på spil når i laver video. Bag Go Video står tidligere TV-redaktør på Berlingske, Kristian Skov, som har baggrund i TV-branchen og som senest i over seks år stod i spidsen for al videoproduktion til Berlingske Media’s websites, berlingske.dk, business.dk og politiko.dk. Kristian har publiceret over 3000 videoer på Berlingske Media websites + SoMe og kan optage, redigere, instruere, og producere i tv-studie. Han er med andre ord specialist i produktion af onlinevideo til alle platforme. Læs mere om Go Video her

Book et gratis strategi-møde

Go Video Media lever af at lave video til virksomheder, men vi brænder også for at hjælpe med at skabe klarhed og overblik i den jungle det kan være for virksomheder at finde rundt i, når det kommer til videoproduktion. Så book os til et uforpligtende møde og få overblik og lagt en køreplan for hvordan i kan bruge video fremadrettet i jeres virksomhed.

Teamet bag GoVideo

We believe in a diverse range of personel to bring creative skills,
thoughts, and ideas to the table.

Kristian Skov

Kristian Skov

CEO / Founder

Timm

Henrik Timm

After Effects

Witzel

Anders Witzel

SoMe-ekspert

Donsby

Steen Donsby

Fotograf