fbpx

Dit digitale video-bureau

Go Video hjælper virksomheder, medier og organisationer med professionel video. Vi har stort fokus på at lave video/film som rent faktisk bliver set og delt, og som skaber værdi for modtageren. Video som ikke bare drukner i det store informationshav. Vi arbejder journalistisk og sikrer med vores onlineekspertise, at jeres budskab kommer optimalt ud på de digitale kanaler.

Udover et netværk af udvalgte professionelle freelancere, så består Go Video af Kristian Skov, tidligere tv-redaktør på avisen Berlingske. Kristian kommer oprindelig fra tv-branchen og har publiceret over 3000 videoer på Berlingske Media websites + sociale medier, og har lavet film til virksomheder som Pandora, Rambøll, Maersk og Nykredit.

Video – én af tidens stærkeste marketingsværktøjer

Hvilke film til SoMe, hvilke film på hjemmeside, og hvordan bruger man nemmest video i sin markedsføring? Go Video lever af at lave video til virksomheder og organisationer, men vi brænder også for at hjælpe med at skabe klarhed og overblik i den jungle det kan være at navigere i brugen af video. Book os til et helt uforpligtende møde og få overblik over mulighederne, og så lægger vi en køreplan for hvordan i bedst kan bruge video fremadrettet i jeres kommunikation.

  • Virksomheder der bruger video i deres kommunikation har 41% mere trafik til deres hjemmeside, end virksomheder der ikke gør (Kilde: SmallBizTrends)
  • Video øger konverteringensraten på siden med 80% (Kilde: Unbounce)
  • Video i email-markedsføring kan øge click-through raten med hele 2-300%.

Så hvordan kan din virksomhed udnytte dette?

Den gode strategi for synlighed og branding.

Videokompetencer – det får du:

Bag Go Video står Kristian Skov med en baggrund i TV-branchen som både redaktør og tv-producer. Han er også tidligere TV-redaktør på Berlingske stod i over seks år i spidsen for al videoproduktion til Berlingske Media’s websites, berlingske.dk, business.dk og politiko.dk. Kristian har publiceret over 3000 videoer på Berlingske Media websites + SoMe og er specialist i produktion af video til alle platforme.

Book et inspirationsmøde

Go Video Media lever af at lave video til virksomheder, men vi brænder også for at hjælpe med at skabe klarhed og overblik i den jungle det kan være for virksomheder at finde rundt i, når det kommer til videoproduktion. Så book os til et uforpligtende møde og få overblik og lagt en køreplan for hvordan i kan bruge video fremadrettet i jeres virksomhed.

Teamet bag GoVideo

We believe in a diverse range of personel to bring creative skills,
thoughts, and ideas to the table.

Kristian Skov

Kristian Skov

Content Producer

Donsby

Steen Donsby

Fotograf & Content Creator

Timm

Henrik Timm

After Effects

Witzel

Anders Witzel

SoMe-ekspert

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Følg os på sociale medier