fbpx

Kan du digitalisere dig selv og din forretning?

Kan du digitalisere dig selv og din forretning?

Jeg har fået fornøjelsen af at hjælpe min kunde, den meget dygtige hundeinstruktør, Hundedamen v. Ann Christin Pfeiffer, med at komme i gang med at lave et #videoonlinekursus . Og det giver rigtig god mening i disse coronatider, at se på, hvordan kan man digitalisere sig selv.

Alles købsrejse starter i dag på nettet. Man Googler virksomheden eller produktet inden man træffer sit valg. Og den hårde sandhed er, at er man ikke ordentlig tilstede online og kan hjælpe med råd, vejledning og endda ydelser, ja, så handler kunderne et andet sted. Kunderne forventer mere og mere online, og det er fordi vi alle er bevidste om, at vi kan få lige præcis det vi søger efter på nettet. Forventningerne er høje, så man bliver nødt til at gøre sig umage. I disse tider brager digitaliseringen afsted. Og mange virksomheder sidder og tænker, hvordan kan jeg digitalisere min forretning.

Én af måderne er brug af video. Hvis du kan forfatte din viden på video, så er der også nogen der vil betale for at se det. Mange virkomheder tøver og siger, jamen man kan jo finde det meste viden i dag gratis på Youtube osv. Så hvem vil betale mig for det. Og lige præcis her ligger hemmeligheden, folk vil gerne betale netop dig eller din virksomhed. For din virksomhed er valideret, og dem som kender dig og din virkomhed vil gerne lære tingene fra netop dig i stedet for en tilfældig på Youtube. Så underkend ikke folks købevilje ift. at få den viden de har brug for af netop dig. Vi elsker at kunne betale os for at spare tid, hoppe over hvor gærdet er lavest, på den gode måde.

 

Jeg er glad for at have fået lov til at hjælpe min kunde, Hundedamen, med at komme i gang med et online hundetræningskursus på video. Så kan hendes kunder til hver en tid gå ind og få repeteret lige præcis den øvelse man ikke kan huske, eller hvis man bor langt væk, så kan man stadig nemt få undervisning igen af sin favorit-hundetræner.

 

Hvad kræver det at digitalisere sig selv, f.eks at komme i gang sit eget onlinekursus? Det kræver først og fremmest at man har viljen til at komme igang. Team op med folk der kan hjælpe dig med organisering, fortælleteknik. Vær kreativ i din fortælling, hvis der er noget underholdningsværdi, så blir det også lidt sjovere. Du skal vælge en platform og fastsætte en pris. Der er mange elementer i den proces, så det må komme i et andet indlæg. Men at komme i gang er det største skridt af dem alle.

Fremtiden er digital, er du?

Kristian Skov
Videojournalist, Go Video

Kan man lære at vinde af en verdensmester?


Copenhagen Basketball Erhvervsnetværk holder mange spændende netværksmøder. I august blev mødet afholdt på toppen af Codanhuset på Frederiksberg. 360 Law Firm bød velkommen i de lækre omgivelser. Og både udsigten og historien om hvordan OL-guldvinder og fire gange verdensmester i roning med Guldfireren, Victor Feddersen, OLY, Winning Team, mentalt arbejdede mod guldmedajlerne, det var super inspirerende.

Tænk at man kan bygge en karriere og virksomhed på at arbejde med vindermentalitet. For vi mennesker tror jo på, at når man har gjort noget én gang, så kan man gøre det igen. Måske er der ikke noget overraskende i dette, men det er et meget interessant emne at beskæftige sig med, vindermentalitet. Hvorfor er det at nogen mennesker har et helt usandsynligt stort drive og mål om at vinde, mens andre er ligeglade? Svaret kan nok ikke entydigt forklares her, men det gælder nok først og fremmest om at ville nogen ting. Motivation og vaner er et godt sted at starte. Mød Victor Feddersen her, en ægte verdensrekordholder, OL-guldvinder og verdensmester. Imens vil jeg blot nøjes med at kalde mig videojournalist. 

Kristian Skov
Videojournalist

Carl Froch interviewet på Berlingske
Fotograf Liselotte Sabroe

Hvor længe ville jeg blive stående, hvis jeg langede ham én med mikrofonen?

Her i Corona-dagene kan tiden med fordel bruges til at kigge arbejdsrelaterede fotos igennem, og så faldt jeg over dette fra min tid på Berlingske, hvor jeg interviewer bokseren Carl Froch. Det var forud for rematchen mod Mikkel Kessler, som Froch iøvrigt vandt, til mange Kessler-fans skuffelse.

Jeg har været så priviligeret at møde og interviewe rigtig mange spændende mennesker som videojournalist og tv-redaktør på Berlingske. Lige fra sportsstjerner til statsministre, skuespillere, CEO’s og nobelprismodtagere. Den erfaring jeg fik i at lave skarpe nyhedsindslag i de lidt over seks år jeg lavede nyheder, dem er jeg evig taknemlig for. Det gør at jeg i dag præcis ved hvordan jeg skal vinkle en skarp videohistorie, så den får flest mulige klik.

Interview med Bjarne Corydon

Interview med Bjarne Corydon, 2018. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Tilbage til Carl Froch. En meget veltalende og tiltalende bokser. Men jeg tog mig i at mærke, at den måde han kiggede på mig på under interviewet, den var på én eller anden måde intimiderende. Han var tydeligvis på PR-tur, for jeg kunne mærke at han var ivrig for at tydeliggøre, at han kommet til Danmark for at slå Mikkel Kessler i gulvet. Jeg kunne mærke den dér konfrontatoriske attitude, og hvis man kigger på fotoet af mig der interviewer ham, så kan man i hans kropssprog ane hans bokseradfærd den dag. Jeg er imod enhver form for vold, men jeg tog mig selv i at tænke, mens jeg interviewede ham, hvor mange sekunder mon jeg kan blive stående hvis jeg lige langede ham én på siden af hovedet med mikrofonen. Svaret står i det uvisse, men min gæt er meget få.  Og af den årsag, så er der nok en god grund til, at han har tjent 20 mio. $ på boksning.

Kristian Skov
Videojournalist
– og tidligere TV-redaktør på Berlingske

 

Kontakt os.

Kontakt os her og få rådgivning og en uforpligtende snak.

Følg os på sociale medier