fbpx

Kan du digitalisere dig og din forretning?

september 22, 2020
september 22, 2020 admin

Kan du digitalisere dig og din forretning?

Hundetræning som onlinekursus

Produktion af onlinekursus hos Go Video

Jeg har fået fornøjelsen af at hjælpe min kunde, den meget dygtige hundeinstruktør, Hundedamen v. Ann Christin Pfeiffer, med at komme i gang med at lave et #videoonlinekursus . Og det giver rigtig god mening i disse coronatider, at se på, hvordan kan man digitalisere sig selv.

Alles købsrejse starter i dag på nettet. Man Googler virksomheden eller produktet inden man træffer sit valg. Og den hårde sandhed er, at er man ikke ordentlig tilstede online og kan hjælpe med råd, vejledning og endda ydelser, ja, så handler kunderne et andet sted. Kunderne forventer mere og mere online, og det er fordi vi alle er bevidste om, at vi kan få lige præcis det vi søger efter på nettet. Forventningerne er høje, så man bliver nødt til at gøre sig umage. I disse tider brager digitaliseringen afsted. Og mange virksomheder sidder og tænker, hvordan kan jeg digitalisere min forretning.

Én af måderne er brug af video. Hvis du kan forfatte din viden på video, så er der også nogen der vil betale for at se det. Mange virkomheder tøver og siger, jamen man kan jo finde det meste viden i dag gratis på Youtube osv. Så hvem vil betale mig for det. Og lige præcis her ligger hemmeligheden, folk vil gerne betale netop dig eller din virksomhed. For din virksomhed er valideret, og dem som kender dig og din virkomhed vil gerne lære tingene fra netop dig i stedet for en tilfældig på Youtube. Så underkend ikke folks købevilje ift. at få den viden de har brug for af netop dig. Vi elsker at kunne betale os for at spare tid, hoppe over hvor gærdet er lavest, på den gode måde.

 

Jeg er glad for at have fået lov til at hjælpe min kunde, Hundedamen, med at komme i gang med et online hundetræningskursus på video. Så kan hendes kunder til hver en tid gå ind og få repeteret lige præcis den øvelse man ikke kan huske, eller hvis man bor langt væk, så kan man stadig nemt få undervisning igen af sin favorit-hundetræner.

 

Hvad kræver det at digitalisere sig selv, f.eks at komme i gang sit eget onlinekursus? Det kræver først og fremmest at man har viljen til at komme igang. Team op med folk der kan hjælpe dig med organisering, fortælleteknik. Vær kreativ i din fortælling, hvis der er noget underholdningsværdi, så blir det også lidt sjovere. Du skal vælge en platform og fastsætte en pris. Der er mange elementer i den proces, så det må komme i et andet indlæg. Men at komme i gang er det største skridt af dem alle.

Fremtiden er digital, er du?

Kristian Skov
Videojournalist, Go Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *