fbpx

Videooptagelse af konference

marts 8, 2022
marts 8, 2022 admin

Videooptagelse af konference

Videooptagelse af konference

Go Video har siden 2019 stået for videooptagelse af Økonomisk Ugebrev‘s Life Science investor konference, som bliver afholdt 7-8 gange hen over året. Til hver konference kommer der fem til seks biotech-selskaber der fortæller de fremmødte og potentielle investorer om, hvad de har gang i, hvilken medicin de udvikler på, hvor langt de er i fasen, hvor mange penge de har til fortsat udvikling.

Når man skal optage en konference på video, så er der flere måder at gøre det på. Det kan være en flerkamera-produktion, eller det kan være en produktion med bemandede kameraer, eller det kan være med remote-styrede kameraer. Alt afhænger af ønsker og forventninger til det færdige resultat. Hvis det er en flerkamera produktion, så vil man lave produktion med lidt mere udstyr, da der så skal en billedmixer med. Økonomisk Ugebrev har valgt en løsning med ét-kamera som er bemandet, og det er en ret basic løsning som levere lige præcis det som de ønsker til deres konferencer.

Nogen der er udslagsgivende ved optagelse af konferencer er oftest, hvor mange mennesker som der skal stå på en scene eller fremlægge. Hvis der eksempelvis skal være en form for paneldebat imellem flere aktører på scenen, så bliver det hurtigt nødvendigt med minimum to eller tre kameraer hvis det skal laves professionelt. Ligeledes skal man tage højde for lyd jo flere mennesker som er på, da alle skal have en mikrofon på. Jo flere mennesker på scenen, jo større en produktion.

Der er stor interesse for investering i Life Science-virksomheder, og med god grund. Virksomhederne kan nemlig mangedoble deres værdi hvis udviklingen af deres medicin eller produkt bliver godkendt og kommer på markedet. Mange biotech-virksomheder satser op især det amerikanske marked, og det er der en god grund til. For kommer de indenfor dér, så er der store muligheder for vækst. Hos Go Video føler vi os ofte privilegeret over at komme med bag facaden i så mange brancher og forskellige fagområder. Så fra at vide absolut ingenting om eksempelvis Life Science, biotech-selskaber og udvikling af medicin, så bliver man ret meget opdateret på hvad der bliver arbejdet på og hvorfor. Så bare spørg os 🙂

 

, , ,