fbpx

Livestreaming af Cavling-prisen

marts 10, 2022
marts 10, 2022 admin

Livestreaming af Cavling-prisen

Livestreaming København

Når man arbejder med kommunikation og markedsføring, så kan det nok ikke blive ret meget mere prestigefyldt end at starte 2022 med en livestreamingopgave af årets Cavling-pris.

I samarbejde med Futureline Media startede året med en vellykket livestreaming-opgave fra Dansk Journalist Forbunds lokaler i København. Prisoverrækkelsen blev ekstra virtuel i år på grund af de gældende corona-restriktioner. Så de nominerede var live igennem fra hver deres lokation. Mange ting skulle gå op i en højere enhed på denne produktion, og altid professionelle Tine Gøtzsche som vært styrede slagets gang på bedste vis.

Livestreaming Københavnkøbenhavn

 

Prisen gik til Ekstra Bladets fire journalister som vandt Cavlingprisen for dækningen af ‘Mettes uønskede børn’ som handlede om de danske børn som befandt sig i syriske fangelejre. Super flot gået af Ekstra Bladet 👍

Lidt sjovt var det, set fra et teknisk setup, at efter Cavling-pris var uddelt, så blev medlem af Cavling-komiteen og arrangementets vært, Tina Gøtzsche, interviewet af TV2 på sin mobiltelefon i studiet. Så simpelt kan det gøres : )