fbpx

Videoproduktion for PANDORA

februar 13, 2024
februar 13, 2024 admin

Videoproduktion for PANDORA

Smykkegigantens succes ligger i detaljen

Videooptagelse hos Pandora

Go Video på videooptagelse hos PANDORA

Go Video laver videooptagelse for PANDORA. Video blev nemlig det foretrukne valg til at løse opgaven med at undervise og inspirer medarbejderne i den globale smykkevirksomhed.

På en god og inspirende måde, så kan video vise hvordan smykkerne skal præsenteres og lægges til display i butikkerne verden over. Samtidig kan der også på en nem måde, vises tips og tricks for at lette arbejdet for medarbejderne i butikkerne.

Go Video har fornøjelsen af at hjælpe PANDORA med at få deres træning kommunikeret ud globalt med produktion af træningsvideoer. Via et forløb hvor vi tilrettelagde opgaven, så fandt vi et fælles udtryk til at kombinere læring og viden på en underholdende måde. Det er vigtigt for PANDORA, at deres interne træningsmateriale ikke på nogen måde må være kedeligt. Og derfor blev det hurtigt en høj prioritering, at indholdet skal være i et let forståeligt sprog og med høj underholdningsværdi. Det betød at vi brugte meget tid på hver video, og at detaljerne blev nøje overvejet i hvert enkelt klip.

Én ting som ofte bliver undervurderet i undervisningsmateriale, det er den gode storytelling og formidling. Det er meget afgørende, at man evner at fastholde og inspirere sine modtagere i det indhold man producere. Uanset om det er kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, så skal indholdet fænge, ellers er indsatsen spildt. Så man kan altså ikke tage let på produktion af undervisningsmateriale blot fordi, at man har en masse viden man gerne vil dele ud af. Det skal tilrettelægges og kommunikeres ud på en professionel måde, så det inspirerer.

PANDORA’s træningsvideoer bliver efter hver produktion oversat til de forskellige sprog til de forskellige dele af verden. Og det betyder måske så også, at Go Video på en måde, med denne opgave vel kan sige, at vi er blevet lidt globale 🙂